75gramongezoet Live Puri eiwitpoeder in de smaak chai
25gramspeltbloem
45gramSukrin:1
1elspeculaaskruiden
1tlkaneel
snufje zout
10mlheet water
Instructies
Doe de Sukrin Gold Siroop en de kokosolie in een magnetronbestendige kom en plaats deze 30 seconden op vol vermogen in de magnetron.
Voeg het eiwitpoeder, de bloem, de Sukrin:1, de speculaaskruiden en kaneel, het zout en het hete water toe en roer alles met een vork door elkaar.
Maak je handen licht vochtig en kneed alle ingrediënten in de kom tot een samenhangend deeg. LET OP: het deeg van deze kruidnoten is anders dan je gewend bent, dit is okay. Is het deeg té sticky? Voeg dan nog wat eiwitpoeder toe. Te droog? Enkele drupjes heet water will do the trick.
Verwarm de oven voor op 195 graden (hetelucht 175) en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
Maak je handen opnieuw vochtig en vorm van het deeg kleine bolletjes. Leg ze op de bakplaat en en druk de bolletjes een beetje plat.
Bak de eiwitkruidnoten 15 minuten in de voorverwarmde oven. Ze zijn goed wanneer ze goudbruin en krokant zijn.