Beoordeling:
4.7

2276 beoordelingen

Delivery time Gratis verzending vanaf €40,-
Delivery time Bestel voor 22:00, morgen in huis
Klarna Achteraf betalen met Klarna

Amandelmeel

Per stuk (zak)
Sukrin's amandel meel bestaat voor 100% uit amandelen. Het is een gezond en smaakvol alternatief voor meel!
12,95
Op voorraad
SKU
SKU538
Voor 22:00 besteld is morgen in huis Let op: Wees er snel bij!
Gratis verzending vanaf €40,-
Achteraf betalen met Klarna
Vezelrijk
Geschikt voor diabetici
Universeel gebruik
  • Omschrijving: mager amandelmeel ter vervanging van (tarwe)meel
  • Inhoud enkele verpakking: 400 gram
  • Portiegrootte: 20 gram = 1 portie
  • Ten minste houdbaar tot: zie onderkant verpakking
  • Bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren

Amandelmeel is een goed alternatief voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen gewone meel wil of kan gebruiken. Het amandelmeel wordt verkregen via koude persing, hierdoor is 80% van het vet verwijderd. Amandelmeel is enorm veelzijdig en kan voor zowel koken als bakken worden gebruikt.

Sukrin amandelmeel bestaat uit 100% amandelen en is daardoor rijk aan proteïne en vezels. Het product bevat de essentiële mineralen magnesium, ijzer, kalium, koper, mangaan en zink.

Wil je jouw dag goed beginnen? Maak dan eens een zuivelvrije kokos gember smoothie met amandelmeel.

Bekijk onze recepten met amandelmeel.

In vet gereduceerd en gemalen amandelen.
Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (20 g)
Energie (kJ) 1.530 306
Energie (kcal) 366 73
Vetten (g) 10 2,0
-wv. verzadigd (g) 0,8 0,2
Koolhydraten (g) 11 2,2
-wv. suikers (g) 7,5 1,5
Vezels (g) 13 2,6
Eiwitten (g) 51 10
Zout (g) 0,00 0,00

Je kunt Sukrin amandelmeel gebruiken voor alles waar je meel voor zou gebruiken. Amandelmeel gedraagt zich iets anders dan gewoon meel omdat het glutenvrij is. Gluten helpen gistdeeg te rijzen omdat gluten kleine gasbelletjes in het deeg insluiten. Gluten werken ook als een bindmiddel en maken het deeg gemakkelijker te bewerken. Als je met gistdeeg bakt, kun 10 tot 20% van het meel vervangen met amandelmeel. Dan moet je wel de hoeveelheid vloeistof verhogen met 5 tot 10%.

Als je recept helemaal geen gist bevat, dan kun je 100% van het meel vervangen met amandelmeel. Omdat amandelmeel veel vezels bevat, zal het meer vloeistof opnemen dan andere soorten meel. Daarom moet je, als je het meel 100% vervangt met amandelmeel, de hoeveelheid amandelmeel met 50 tot 60% reduceren of je moet de hoeveelheid vloeistof verhogen.
Let er op dat als je alleen met amandelmeel bakt, de deeg sneller uit elkaar valt dan deeg met gewoon meel. Een tip om dit op te lossen is Fiberfin te gebruiken. Lees meer over Fiberfin.

Wil je zelf een review toevoegen?

Review toevoegen
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Waarom Sukrin?

Bij Sukrin streven we ernaar om iedereen te helpen aan een gezonde levensstijl door producten aan te bieden die je gemakkelijk kunt gebruiken binnen jouw dagelijkse leven. Volg je een bepaald dieet, zoals een koolhydraatararm-, glutenvrij-, of een suikervrijdieet? Dan passen onze producten hier ook perfect tussen. Veel van onze producten zijn gemaakt van de natuurlijke polyol genaamd erythritol, dat geen energie levert voor het lichaam en waarmee je dus geen calorieën binnenkrijgt. Hierdoor zijn veel van onze producten ook veilig te gebruiken voor diabetici. Met Sukrin maak je lekker eten gezonder!

✔ Beoordeeld met een 9.1 gemiddeld

✔ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

✔ Gratis verzending vanaf €40

✔ Niet tevreden? Ruilen mag altijd