De meelproducten van Sukrin zijn glutenvrij en daarom zeer geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor gluten of zelfs zo allergisch dat het onmogelijk wordt om gluten te nuttigen. Sukrin biedt amandelmeel, kokosmeel, sesammeel, zonnebloemmeel, fiberfin en havervezels als meelvervangers aan. Daar kun je de heerlijkste glutenvrije taarten, broden of koeken mee bakken!
De meelproducten van Sukrin zijn glutenvrij en daarom zeer geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor gluten of zelfs zo allergisch dat het onmogelijk wordt om gluten te nuttigen. Sukrin biedt amandelmeel, kokosmeel, sesammeel, zonnebloemmeel, fiberfin en havervezels als meelvervangers aan. Daar kun je de heerlijkste glutenvrije taarten, broden of koeken mee bakken!
Een glutenvrij dieet met de meelproducten van Sukrin
Als je overgevoelig of allergisch bent voor gluten kun je gluten beter vermijden. Het volgen van een glutenvrij dieet is dan een goede oplossing. Tijdens een glutenvrij dieet eet je (bijna) geen gluten, waardoor je veel lekkernijen niet zou kunnen eten. Met de glutenvrije Sukrin meel producten kun je alsnog deze heerlijke glutenvrije lekkernijen bakken!
Ga je toch liever voor een gewone meelvervanger, dan kun je er voor kiezen om de meelproducten van Sukrin te gebruiken. Zo bak je koekjes van een eiwitrijke en glutenvrije bakmeel als amandelmeel en sesammeel.
Bestel de meelproducten van Sukrin
Bak jouw favoriete taart, brood of pizza met de heerlijke meelvervangers van Sukrin. De meelproducten bevatten geen gluten, maar bevatten zeer veel vezels waardoor de meelproducten toch voor een goede structuur zorgen in jouw creaties.