Deze super knappe banaan muffins hebben slechts 25 minuten in de oven nodig en kun je dus voor iedere gelegenheid maken! Sluit ze goed af in een luchtdichte doos en je hebt de ideale snack voor onderweg of op je werk!
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: vegetarisch (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat ei en gluten. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Kokosmeel, Sukrin Gold
Porties: 7
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 163 kcal
- Eiwit: 3,3 gram
- Koolhydraten: 8,7 gram
- waarvan suiker: 6,9 gram
- Vet: 12,1 gram
TIP! Leg voor het bakken wat zaden en pitten of een plakje banaan bovenop de muffin!
Banaan muffins met kokosmeel
Deze super knappe banaan muffins hebben slechts 25 minuten in de oven nodig en kun je dus voor iedere gelegenheid maken! Deze bananentoppers zijn ook nog eens helemaal guilt-free!
Ingrediënten
- 2 rijpe bananen
- 2 eieren
- 1 tl vanille extract
- 70 ml kokosolie of Ghee
- 40 gram Sukrin Kokosmeel
- 1/2 tl bakpoeder
- snufje zout
- 1/4 tl kaneel naar smaak
Instructies
- Verwarm de oven voor op 190 °C.
- Neem een cupcake bakblik en leg hier 6 à 7 cupcake papiertjes in.
- Smelt de kokosolie en laat het een beetje afkoelen.
- Prak de bananen fijn met een vorm of stamper.
- Mix de bananen met de rest van de ingrediënten en voeg de kokosolie toe.
- Verdeel het beslag in de cupcake vormpjes en bak 20-25 minuten in de oven.
- Laat afkoelen op een rek.