Binnen een handomdraai zet je de perfecte pannenkoeken van blogster Lisa van Foodlies op tafel. Luchtig en stevig tegelijk en daarmee een goed begin van je actieve dag of voor je lazy sunday. De pancakes bevatten extra vezels door het kokosmeel en ze zijn eiwitrijk. Je kunt de pannenkoekjes bijvoorbeeld eten met Sukrin Gold Siroop of met een paar plakjes banaan er op.
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: suikerarm, vegetarisch, eiwitrijk, ketodieet (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat ei, soja en gluten. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Gold, Sukrin Kokosmeel
Porties: 3
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 94 kcal
- Eiwit: 4,8 gram
- Koolhydraten: 2 gram
- waarvan suiker: 1,8 gram
- Vet: 6,6 gram
TIP! Bak in een keer heel veel pannenkoekjes, je kunt ze invriezen of een paar dagen in de koelkast bewaren en koud opeten of weer even opwarmen!
Bananen Kokos Pannenkoeken
Ingrediënten
- 2,5 el Sukrin Kokosmeel
- 2 eieren
- 100 ml soja melk
- 2 tl Sukrin Gold
- 1 tl bakpoeder
- snufje zout
- kokosolie om in te bakken
Instructies
- Mix de kokosmeel met het bakpoeder en het zout.
- Voeg nu de eieren en de sojamelk toe en mix tot een egaal beslag. Dit beslag zal wat dikker zijn dan je gewend bent van 'normaal' pannenkoekenbeslag, maar geen zorgen, dit hoort zo.
- Smelt het kokosvet in een pan met een goede anti-aanbaklaag en bak de pannenkoekjes gaar. Het ideale formaat voor deze pancakes vinden wij zelf zo rond de 12 cm doorsnee.
- Bak ze zo'n 2 minuten aan beide kanten. En herhaal tot je beslag op is.
- Voeg je favoriete topping toe en genieten maar!