Deze repen zijn zó onweerstaanbaar lekker. Een zalige suikervrije snack. Dit recept hebben we van de Australische blog MadCreations. Deze butter caramel nougat proteïne repen doen ons erg denken aan Snickers, maar dan veel gezonder. Het ideale tussendoortje, waar je geen genoeg van krijgt!
Geschikt voor diabetici: ja
Geschikt voor welke diëten: eiwitrijk, suikerarm, vegetarisch, glutenvrij, ketodieet (afhankelijk van de gekozen ingrediënten)
Allergenen informatie: bevat melk en soja. Afhankelijk van de gekozen ingrediënten kunnen er ook andere allergenen aanwezig zijn. Daarom raden we altijd aan de ingrediëntendeclaraties van alle ingrediënten te bekijken.
Sukrin producten: Sukrin Gold Siroop, Sukrin Icing
Porties: 24
Voedingswaarden per portie:
- Energie: 53 kcal
- Eiwit: 2,6 gram
- Koolhydraten: 0,8 gram
- waarvan suiker: 0,3 gram
- Vet: 3,4 gram
Butter caramel nougat proteïne repen
Deze repen zijn zó onweerstaanbaar lekker. Een zalige suikervrije snack. Deze butter caramel nougat proteïne repen doen ons erg denken aan Snickers, maar dan veel gezonder.
Ingrediënten
- 60 gram boter
- 180 gram Sukrin FiberSirup Gold
- 80 gram slagroom
- 80 gram proteïne poeder
- 10 gram Sukrin Melis
- 1 el vanille extract
- 60 gram Sukrin FiberSirup
- 35 gram proteïnepoeder
- 10 gram cacaopoeder
Instructies
- Meng in een grote kom de boter, FiberSirup Gold en slagroom om karamel te maken.
- Zet de kom 2 minuten in je magnetron op vol vermogen. Mix goed met elkaar.
- Zet de kom nu voor 1 minuut in je magnetron. Mix en schenk de helft van het mengsel in een aparte kom.
- Voeg de proteïne poeder, Sukrin Melis, vanille en snufje zout toe aan de andere helft van het mengsel. Meng tot je een redelijk dikke substantie hebt.
- Druk het dikke mengsel aan in een bakvorm en giet de karamel eroverheen als tweede laag.
- Verwarm nu de FiberSirup voor de chocolade nougat 2 minuten in de magnetron. Voeg de proteïne poeder en cacaopoeder toe tot je een dikke substantie krijgt.
- Giet de chocolade nougat over de karamel.
- Zet in de koelkast.