2276 beoordelingen
Als diabeet kan het lastig zijn om producten te vinden voor een koolhydraatarm dieet. Daarom hebben wij onze populaire producten die stuk voor stuk minder koolhydraten bevatten samengevoegd in een handig diabetesproof pakket. Elk product uit dit voordeelpakket bevat maximaal 8 gram netto koolhydraten per portie. Onze producten zijn onder andere gemaakt van de natuurlijke polyol erythritol wat van nature voorkomt in o.a. champignons en peren. Doordat erythritol niet door je lichaam wordt verteert, is het veilig te gebruiken door diabetici, omdat het nauwelijks effect heeft op jouw bloedsuikerspiegel ten opzichte van reguliere suiker! Met ons grootste diabetesproof pakket haal je een voorraad in huis van:
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (32.5 g) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1.279 | 416 |
Energie (kcal) | 305 | 99 |
Vetten (g) | 15 | 4,8 |
-wv. verzadigd (g) | 8,3 | 2,7 |
Koolhydraten (g) | 41 | 13 |
-wv. suikers (g) | 3,6 | 1,2 |
-wv. polyolen (g) | 17 | 5,5 (**) |
Vezels (g) | 15 | 4,9 |
Eiwitten (g) | 3,7 | 1,2 |
Zout (g) | 0,95 | 0,31 |
Sukrin:1
Sukrin:1 heeft dezelfde zoetkracht als suiker en kan worden gebruikt voor in de koffie/thee of voor het bereiden van
Sukrin:1 is een betere keuze dan de normale Sukrin als je een gerecht gaat klaarmaken waarbij je minder water, melk of olie gaat gebruiken.
Sukrin Icing
Sukrin Icing lost door de fijnere structuur makkelijker op dan Sukrin en is daarom extra geschikt voor:
Sukrin Icing kan net als Sukrin ook gebruikt worden om te bakken. De zoetkracht is hetzelfde alleen heeft Sukrin Icing een iets groter volume. Een kopje Sukrin weegt 90 gram, terwijl een kopje Sukrin Icing ongeveer 70 gram weegt.
Broodmix Proteinbrød
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
2. Meng de inhoud van de zak met 400 ml water (in plaats van water kan ook melk, yoghurt, of room worden gebruikt).
3. Laat het mengsel ongeveer vijf minuten rusten.
4. Vorm met vochtige handen een brood of kleinere broodjes en lig deze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Gebruik bij de bereiding van het protein brød geen bakvorm.
5. Bak het hele brood ongeveer 60 min, of de kleine broden 20 á 25 min af in de oven bij 175°C.
Bakmix
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
2. Schenk de inhoud van de verpakking in een kom en voeg hier 4 eieren, 150 ml water en 100 ml olie aan toe
3. Klop het beslag tot een gladde mix en voeg tussentijds eventueel een aroma aan de mix toe.
5. Schenk de mix in een een ingevette en bekleed metalen of siliconen vorm naar keuze.
6 .Bak de cakemix gedurende 35 minuten op 175°C.
Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in de cake voordat je deze uit de oven haalt. Indien de cake aan het stokje blijft kleven, bak de cake dan langer af totdat de mix niet meer aan het stokje blijft kleven.
Deze mix is ook geschikt om muffins te maken. Goed voor 12 muffins. Baktijd is dan iets korter.
Sukrin Siropen
De Sukrin Siropen zijn te gebruiken om mee te bakken (koekjes en repen), op pannenkoeken, ijs, yoghurt, desserts en in de koffie en thee.
Sukrin Chocolade Repen en Zoetjes
Kant-en-klaar product
Bij Sukrin streven we ernaar om iedereen te helpen aan een gezonde levensstijl door producten aan te bieden die je gemakkelijk kunt gebruiken binnen jouw dagelijkse leven. Volg je een bepaald dieet, zoals een koolhydraatararm-, glutenvrij-, of een suikervrijdieet? Dan passen onze producten hier ook perfect tussen. Veel van onze producten zijn gemaakt van de natuurlijke polyol genaamd erythritol, dat geen energie levert voor het lichaam en waarmee je dus geen calorieën binnenkrijgt. Hierdoor zijn veel van onze producten ook veilig te gebruiken voor diabetici. Met Sukrin maak je lekker eten gezonder!
✔ Beoordeeld met een 9.1 gemiddeld
✔ Voor 22:00 besteld, morgen in huis
✔ Gratis verzending vanaf €40
✔ Niet tevreden? Ruilen mag altijd